​Et græstag gør huset smukt og miljøvenligt

Drømmer du om at få et græstag, eller skal du have lavet det gamle? Hos Christiansen & Sønner ApS har vi blandt andet specialiseret os i opbygning af smukke og miljøvenlige grønne tage. 

Vi laver alle slags tage, ligesom vi laver tagkonstruktioner, ovenlysvinduer osv. Vi har mere end 45 års erfaring, og vi har privat- og erhvervskunder i bl.a. Gilleleje, Helsingør og mange andre steder i Nordsjælland m.v.

Autoriserede af Derbigum

Vi har 100 procent fokus på tagarbejde, og vi er autoriseret af Derbigum til at lægge tagpap. Derfor kan vi udføre alle tagopgaverne, men vi benytter samarbejdspartnere, hvis tagets konstruktion skal repareres eller forstærkes. Vi henviser til vores samarbejdspartnere, hvis du skal have udført almindeligt tømrerarbejde.

Grønne tage holder varmen og kulden ude

Græs på taget er blevet moderne igen, og det er både æstetisk og klimavenligt. Der er flere fordele ved et grønt tag som for eksempel et Sedum-tag. Først og fremmest binder det nedbør, så kloaksystemet ikke bliver overbelastet.

Samtidig forlænger det tagpappets levetid, ligesom det beskytter taget mod solens UV-stråler. Desuden sænker græsset temperaturen på tagoverfladen om sommeren, og om vinteren har det en isolerende effekt.

Et græstag kæver ikke megen vedligeholdelse, men det kan blive nødvendigt at vande græsset i lange tørkeperioder. I visse tilfælde kan det også være en god ide at slå græsset, hvis du ikke ønsker højt græs.​

Kontakt os i dag for at få et tilbud på et græstag

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og drømme, og vi fortæller gerne mere om de mange muligheder og om vores priser. 

Vi kommer også gerne ud for at kigge på dit tag og din tagkonstruktion. Herefter kan vi udarbejde et oplæg og et uforpligtende tilbud med en god pris for et græstag.

Du kan ringe til os på telefon 21 72 00 70 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@chr-sonner.dk.

​​

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo