Montering af døre og vinduer i topkvalitet​

Ofte kan nye vinduer og døre give en lavere varmeregning​.

Hvis du synes din varmeregning er for høj, kan du ofte opnår en god besparelse ved at få en montering af nye døre og vinduer. 

Derudover kan nye vinduer og døre give et bedre indeklima til gavn for husets beboere eller medarbejderne i virksomheden.

Forskellige løsninger med montering af vinduer og døre

Hos Christiansen og sønner ApS tilbyder vi en række forskellige løsninger i forbindelse med montering af døre og montering af vinduer, og vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud, hvis du henvender dig.

Som udgangspunkt benytter vi os af Rationel produkter, som vi mener levere den bedste kvalitet og energiløsninger på døre og vinduer.

Vi har dog også billigere løsninger med produkter fra for eksempel Outline eller KPK vinduer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi har på lager eller kan levere. 

​Vi er sikre på, du kan finde døre og vinduer, der passer til dig og dine behov.

Vægt på det gode håndværk ved montering af døre og vinduer

Vi har 45 års erfaring med montering af døre og montering af vinduer. Ved enhver opgave lægger vi vægt på det gode håndværk og træarbejde. 

​Dertil stræber vi naturligvis altid efter at udføre arbejdet med montering af vinduer og montering af døre i høj kvalitet, så kunderne bliver tilfredse og vender tilbage. 

Vil du vide mere om vores arbejde med døre og vinduer skal du være velkommen til at ringe på telefon 21 72 00 70 eller kontakte os via vores kontaktformular

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo