Montering af tagpap på nye og ældre boliger

Hos Christiansen & Sønner er vi eksperter i montering af tagpap på alle typer boliger - nye som gamle - i Gilleleje, Helsingør og Nordsjælland.

Er du ved at bygge nyt hus, og skal der tagpap på taget, har vi mere end 45 års erfaring som professionelle tagdækkere og kan derfor tilbyde håndværk i høj kvalitet.

Vi løser alle opgaver indenfor lægning af tagpap - herunder tagrenovering, reparationer, tagkonstruktion og lægning af nyt tag. Vi udfører både store og små løsninger, flade og hældningstage, herunder også listedækning.

Vi har fokus på kvalitet og bruger derfor kun erfarne tagdækkere til opsætning af tagpap, som har mange projekter bag sig. Derfor skal du vælge os til din opgave.

Tagpap monteres grundigt af professionelle fagfolk

Når det kommer til montering af tagpap, har vi gennem årene tilegnet os en masse unik erfaring, som gør, at vi ved, hvordan man monterer grundigt og professionelt.

Vores tagdækkere besidder stor faglig integritet og sætter en ære i at levere et flot resultat, som lever op til dine forventninger. Er tagpap den rette løsning til dine ønsker, krav og behov, er du altid velkommen til at kontakte os for priser og andre spørgsmål.

Vi giver gerne en konkret pris på opgaven og tilbyder selvfølgelig komplet montering af tagpap, så det sidder 100% perfekt. 

Det er essentielt for holdbarheden, at det monteres korrekt og præcist. Gå derfor aldrig på kompromis i dit valg af montør.

Få et tilbud på tagpap på din bolig

Hvad koster det at få lagt tagpap? Vil du høre mere om dine muligheder inden for montering af tagpap, skal du være så velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Om det er i forbindelse med nybyg eller renovering, er ikke afgørende. Vi hjælper alle, der efterspørger godt håndværk.

Kontakt os for et tilbud på din opgave på vores telefon 21 72 00 70, eller skriv til os på e-mail kontakt@chr-sonner.dk.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo