Nyt tag og tagarbejde udføres på alle typer bygninger

Skal du have lagt nyt tag på din bolig i Gilleleje, Helsingør eller andre steder i Nordsjælland, er vi hos Christiansen & Sønner specialister med mange års erfaring inden for tagarbejde. 

Vores tømrer og tagdækkere står altid klar til rådgivning på telefon 21 72 00 70 eller e-mail kontakt@chr-sonner.dk.

Hvornår skal der lægges nyt tag?

Der kan være mange årsager til at få lagt et nyt tag. Typisk skyldes det, at man bor i en ældre bolig, hvor taget ikke længere er tidssvarende.

Et tag vil uundgåeligt blive slidt med tiden, da det danske klima kan være en hård prøvelse. Det medvirker blandt andet til, at taget ikke er helt tæt, og at varmen siver ud.

Med et helt nyt tag på din bolig kan du minimere varmeforbruget og få et bedre indeklima. Vi lægger tag på f.eks. parcelhuse, kontorbygninger, haller og meget andet.

Tagarbejde i solid kvalitet

Er det på tide at få nyt tag på din bolig, er det vigtigt at vælge nogle langtidsholdbare og slidstærke byggematerialer. Vi tilbyder professionel rådgivning og sparring og kan give dig gode input til hvad, du bør se efter, når du skal vælge et nyt tag.

Vi har erfaring med alle typer tag, men er dog eksperter i montering af tagpap. Det udelukker dog ikke vores erfaring med andet tagarbejde og vi kan derfor hjælpe dig med at få lagt den type, du ønsker.

Hvad koster det at få lagt nyt tag?

Det kommer an på hvilken type tag, du ønsker, samt hvor stort huset er. Det er såvel areal som kvalitet, der er bestemmende for, hvor meget prisen løber op i. Der er også forskel på, om der er tale om en større renovering af tag eller blot en mindre tagreparation

En reparation af tag kræver bl.a. ikke lige så mange materialer som en tagrenovering.

Vi tilbyder nogle særdeles konkurrencedygtige priser på alle typer tag, hvorfor vi er det oplagte og sikre valg, når du skal vælge en tagdækker til din opgave.

Få et godt tilbud på dit nye tag

Står du og mangler en kompetent tagdækker til at lægge nyt tag på din bolig eller andre former for tagarbejde, står vi til rådighed. Vi vil også meget gerne komme med et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du er interesseret i det.

For tagrenovering, nyt tag og andet tagarbejde, kan du kontakte os på telefon 21 72 00 70 eller skrive til os på kontakt@chr-sonner.dk for at høre mere.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo