Om os

Christiansen og sønner ApS er et tømrer og tagdækkerfirma i Nordsjælland med 45 års erfaring. Vi lægger stor vægt på at videreføre de danske traditioner for godt håndværk og træarbejde, og flotte holdbare tage.

Vi satser altid på at udføre et stykke arbejde, så vores kunder vender tilbage. Vi er et dedikeret og professionelt team, der alle deler interessen for godt håndværk og glæden over tilfredse kunder.

Baggrund:

Christiansen & Sønner ApS ​er grundlagt af Mark Christiansen i 2013, med henblik på at føre familie traditionen videre.

Marks tanke med firmaet var, at starte hans fars gamle tømrerfirma op igen. Marks far Erik, har med sine mere end 45 års erfaring som tømrermester lagt grundstenen for god kvalitet, professionelt håndværk samt fleksibel og tæt kontakt med kunden. Det er disse værdier som Mark havde et ønsker at føre videre ved firmaet Christiansen & Sønner Gilleleje ApS.

I 2013 startede Mark derfor ud med et firma består af far, Erik Christiansen, bror Phillip Christiansen som er uddannet tømrer, og Mark selv som er uddannet tagdækker.​

Firmaet i dag:

I dag består firmaet en håndfuld dygtige og erfarne folk fordelt som henholdsvis tømrer, tagdækkere, projektledere og kontorfolk.​

Vores spids kompetance er klart at lave tage. 

Vi har erfaring med alle typer tage, og kan byde ind på såvel store hotelbyggerier i København på flere tusinde m2 tagflade, og helt med tagpap på et skur i sommerhuset. 

Vi bestræber os for at gøre det nemmest muligt for kunden, og har derfor flere samarbejdspartnere i andre fag, så vi kan tilbyde totalløsninger.

Loyalitet og anbefalinger:​

Vi ligger vægt på en god kontakt med kunden, at komme til tiden, rydde ordenligt op og overholde aftaler.

Det er kunderne vi lever af, og dem der skal være tilfredse.

Se desuden vores anbefalinger fra kunder på håndværker.dk

Kontakt os gerne, så vi kan finde den bedste løsning på netop din opgave.​​

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo