Mere end 45 års erfaring med tagreparation og tagrenovering

Har du brug for en kompetent tagdækker til en tagreparation, har vi hos Christiansen & Sønner mere end 45 års erfaring med alle former for tagarbejde i Gilleleje, Helsingør og det øvrige Nordsjælland, hvor vi har vores primære kunder.

Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhverv, der har behov for montering af tagpap, nyt tag, udskiftning eller renovering af tag, hvilket er en rigtig god investering på både kort og lang sigt.

Ældre boliger kan have meget svage tage, som har været udsat for masser af slitage gennem årene. Har du et utæt tag, påvirker det varmeforbruget i en sådan grad, at du vil kunne spare mange penge hvert år ved en tagrenovering og efterisolering, så det lever op til nutidens standarder.

Tagrenovering med gode byggematerialer

Er du tvivl om, hvad der bør gøres ved dit gamle tag, kommer vi gerne og giver en faglig vurdering og et prisoverslag på projektet. Vurderer vi, at der skal en grundig tagrenovering til, kommer vi også med anbefalinger til materialer. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da vi ved, hvad der holder længst og bedst. Vi anvender altid gode og solide byggematerialer ved reparation af tag, så vi altid kan stå inde for det færdige slutresultat.

Vil du være sikker på at få udført tagreparation i høj kvalitet, er du kommet til det helt rigtige tømrer- og tagdækkerfirma. Kontakt os endelig, så vi kan se på dit tag.

Indhent et uforpligtende tilbud på din tagreparation

Er du fast besluttet på at få udført en renovering eller reparation af dit tag, er vi klar til at træde til. Vi har et team af dygtige, erfarne fagfolk, som kan sit kram. Vi ser frem til at hjælpe dig med at reparere dit tag, så det igen bliver helt tæt og funktionsdygtigt.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på dit tag. Du kan ringe til os på telefon 21 72 00 70 eller skrive til os på kontakt@chr-sonner.dk.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo