​Tilbygning af enhver bolig klares af professionelle fagfolk

Overvejer du en tilbygning, og er du bosat nær Gilleleje og Helsingør på Nordsjælland? Så står vi klar til at hjælpe dig.

​Som tømrer tilbyder vi en service og et håndværk, som er professionel og kvalitetsbevidst. Hos Christiansen & Sønner tilbyder vi en komplet løsning eller en totalentreprise, hvis du skal have lavet en tilbygning.

Der kan være mange årsager til at ønske sig en tilbygning. Det kan være, at du mangler et ekstra værelse eller generelt bare gerne vil have noget mere plads til hele familien. Her er det er godt tiltag, der tillader dig at blive boende.

​Er du glad for, hvor du bor, er det en oplagt mulighed - og du kan naturligvis få opført en tilbygning, der har respekt for det nuværende og bliver en integreret del.

Velfungerende tilbygning i alle størrelser

Uanset hvilken størrelsesorden du skulle ønske din tilbygning i, vil vi meget gerne hjælpe til. Vi har en erfaren entrepriseleder, der styrer slagets gang og følger projektet til dørs.

​Hver gang vi går fra en byggeplads, efterlader vi kvalitet og dansk håndværk i særklasse.​

Vi kombinerer funktionalitet og kundens ønsker og smelter det sammen til løsninger, der fungerer på alle måder.​

​Hvad koster en tilbygning?

​At give et entydigt svar er svært, da det afhænger meget af størrelsen på tilbygningen samt de materialer, der anvendes.

​Men vil du have en pris, kan du kontakte os, så vi kan se nærmere på det. En tilbygning kan være mange ting, men én ting er sikkert: Den vil øge husets værdi.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om priser samt modtage rådgivning i forbindelse med en ny tilbygning, er vi altid parate til at hjælpe dig.

​Du skal være velkommen til at ringe og aftale nærmere, så vi kan tage en uforpligtende samtale. Vi er til for at hjælpe med at realisere dine boligdrømme.

Du kan ringe til os på telefon 21 72 00 70, eller sende os en mail på kontakt@chr-sonner.dk.​ Vi glæder os til at høre om dine boligdrømme.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo