Totalentreprise med det store overblik

Hos Christiansen & Sønner ApS tager vi os gerne af din totalentreprise i Gilleleje, Helsingør og Nordsjælland. Vi har gennem mange år udført et væld af opgaver med totalentreprise for både private, virksomheder og offentlige myndigheder.

​Vi tager os selv af alt tømrer- og tagarbejde, og vi har et tæt samarbejde med en række underleverandører, hvis arbejde vi kan stå inde for. Det er for eksempel vvs’ere, elektrikere, murere og malere.​

Hvad er totalentreprise?

Det betyder, at der er en virksomhed, der påtager sig ansvaret for hele byggeriet og selv står for at kalde de rigtige håndværkere ind til projektet.

​Som kunde har du hos os kun én fast kontaktperson, som du er i dialog med omkring proces og levering. Vi er stolte af vores hidtidige arbejde og viser gerne eksempler, hvis du kontakter os.

​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprise af alle slags.

Vi kan tage os af en totalentreprise fra første spadestik, til den sidste sten i indkørslen er lagt. Lige fra udgravning, jordarbejde og støbning til tag, døre, vinduer og malerarbejde.

Står du og mangler en kompetent fagspecialist med et godt overblik til et forestående byggeprojekt, er vi det rette firma til opgaven.

En totalentreprise med høj kvalitet og forkromet overblik

Vi har eksisteret i mere end 45 år. Det betyder blandt andet, at vi ved, at en virksomhed kun overlever, hvis kunderne vender tilbage. Især når det kommer til en entreprise.

​Derfor er vi altid garant for kvalitetsarbejde i alle dele af byggeprocessen. Både den, vi selv står for, og den vores underleverandører leverer.

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvad angår en totalentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du entrerer med den helt rigtige samarbejdspartner, som forstår dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os helt uforpligtende på telefon 21 72 00 70, eller skriv til os på kontakt@chr-sonner.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lille vigtige opgave

Vores køkkenrenovering indeholdt ekstern motor til emhætten på taget. Ingen ville hjælpe, trods rundringning til flere tagdækkere. Måske var den lille, men for os vigtige opgave, ikke stor nok

Da vi fik fat i Christiansen og Sønner, sagde Mark: Den skal vi nok klare, det er en god lille opgave som vi fint kan passe ind blandt vores øvrige entrepriser. Opgaven blev gennemført i høj håndbærksmæssig kvalitet og til en rimelig pris. En fejl fra en håndværker spm hjalp med montering af selve motoren forårsagede en utæthed pga en fejl boring. Denne bommert, som vi selv var skyld i, blev ligeledes ordnet professionelt. Varm anbefaling, hjælpsomme og professionelle folk, selv ved små opgaver​

Tagpap på 210 kvm hus

Fleksibel, pris billig og kvalitets orienteret - dækker meget fint deres arbejde.

Vi har været yderst tilfreds med deres arbejde som bestod i at udskifte eternittag med tagpap samt nedrivning og opsætning af zink tagrender.

Professionelle og behagelige drenge!​

Nyt tagpap tag

Vi fik her i foråret lavet et nyt tagpap tag som listedækning af Christiansen & Sønner, på vores sommerhus i Nordsjælland.

Vi er mere end tilfredse med arbejdet og nyder at kigge på det nye flotte tag hver gang vi er i sommerhuset.  Hele processen gik nemt, og de har professionelle og havde styr på alle regler og var gode til at vejlede os. 

Vi vil helt klart bruge dem igen en anden gang.​

Firmainfo

Christiansen & Sønner ApS

Bendstrupvej 11, 3200 Helsinge

CVR: 43128078

Kontaktinfo